Kan een A-koude-wall* x Nike iSpa Road Warrior in de maak zijn?

Zonder twijfel is de ISPA Road Warrior een van de meest ambitieuze en experimentele Nike -silhouetten van 2020. onthuld onderdeel van de extreem conceptuele ISPA 2020 -collectie, zelfs Kanye West zelf applaudisseerde het publiekelijk. Nu lijkt het erop dat een A-koude-wall* x Nike Ispa Road Warrior misschien in de maak is, evenals hier is wat we tot nu toe begrijpen!

Een totale inversie van de originele kleur, ACW’s Samuel Ross ging naar Instagram om de gekke trainer bloot te leggen. Geschilderd in een zwart, paars en blauw kleurenschema, heeft de bovenste een meerlagige stijl die lijkt alsof het rechtstreeks uit de toekomst is weggerukt. Een zip-tie beïnvloedt met veterstelsel biedt de Supreme Lockdown-pasvorm, terwijl treklipjes aan de tong en hiel de schoen een ultrastoere esthetiek bieden waar we niet kunnen helpen.

Hieronder zul je een limoen-milieuvriendelijke zoomlucht-middenzool ontdekken die de motivatie van de Shox-lijn lijkt te nemen, en alles af te ronden is een computertoetsenbord-geïnspireerde buitenzool die absoluut krankzinnig is.

Zou dit de a-koude-wall* x Nike iSpa Road Warrior of gewoon een aankomende kleurstoffen kunnen zijn? Alleen de tijd zal het leren, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige provider voor veel meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt! Laten we begrijpen of je zou gaan, en als je hier bent, kun je ook je allereerste blik werpen op de geruchten Ultimate X Nike Air Max Plus samenwerking!

Afbeelding door Samuel Ross

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post