De Converse “Earth Tone Suede” -pakket daalt deze week

Het Converse “Earth Tone Suede” -pakket is de huidige capsulecollectie van het merk Nike broer of zus, en het haalt inspiratie uit neutrale tonen die door de natuur worden gezien. Drie van het label veel herkende silhouetten zijn uitgedost in soepel suède en vervolgens geaccentueerd met ingehouden kleuren om een ​​netjes pakket te typen dat perfect zal zijn om in veel verschillende outfits te werken!

Afbeelding via Converse
Het fan-favourite One Star Silhouette is uitgedost in zowel een editie in terracotta-stijl als een aardse-rode versie, terwijl het zojuist opnieuw geïntroduceerde pro lederen twee verschillende variaties aanneemt, een bleek-pink tued-versie evenals een mint-blauwe editie.

Het laatste is echter niet in het minst de Chuck 70 E260, een minder gezien ontwerp dat hier in twee versies is opgenomen, een kalkachtig-gele en een lichtroze. Alle kleuren die hier worden gezien, zullen geen twijfel uit de menigte uitsteken, en een bekend akkoord raken met fans van het label, die lijkt op Tyler The Creator’s zeer begrensd Golf Le Fleur Collaborative Line.

Afbeelding via Converse
Als u op zoek bent naar een politieagent en elk type van de modellen van het pakket “Earth Tone Suede”, is het geweldige nieuws dat het nu wordt aangeboden via geselecteerde retailers over de hele wereld, dus aarzel niet zo goed en pak een paar op nu! Inspecteer ondertussen de gloednieuwe Nike D/MS/X “Sting” die net is onthuld!

Afbeelding via Converse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post