Pastel Shades functioneren op de Puma Thunder Rive Droite

Net als de Adidas Yung-1, kiezen veel vadersneakers de neiging om te kiezen voor een veel meer vintage esthetiek, maar de Puma Thunder kiest voor een veel futuristische sfeer. Een les in de sneakerstyling, deze dikke crim is in mei al het eerste voor het eerst gevallen, evenals nu het een kleurrijke make -over krijgt.

Nagesynchroniseerd de Thunder Rive Droite, de twee nieuwe kleuren maken gebruik van een complex laadsysteem op meerdere niveaus. Hier kiest Puma voor een verbluffende combinatie van pastelkleuren om een ​​interessante esthetiek te produceren. Een van de meest opmerkelijke verschillen met dit ontwerp aan de andere deelnemers in de Thunder-serie is de toevoeging van premium harig suede, waardoor een scheutje high-end aan het stijlvolle silhouet wordt geïntroduceerd.

Laten we heel snel vrijgeven, laten we begrijpen wat u gelooft van de Puma Thunder Rive Droite Down in het commentaargedeelte hieronder! In Associated News werken Puma en Pepsi samen voor een verfrissende Suede -samenwerking.

Als je gelooft dat je wat gloednieuwe Puma -warmte hanteert, zorg er dan voor dat je de meest recente over inspecteert. Kleding!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post