Neem nog je beste blik op de Travis Scott X Nike Air Max 1

, hoewel we aan het einde van het jaar vrij veel zijn, is er nog steeds zoveel warme gedelegeerde druppel. Van een hele reeks Yeezy-releases tot een heleboel gebroken witte samenwerkingen, er is één collectie waar we veel over zijn, evenals dat is de Travis Scott X Nike Air Max 1.

Toen lekken van dit Air Max 1 -partnerschap bijna zeven maanden geleden voor het eerst rondes maakten, hadden we eerlijk gezegd geen concept wat we konden verwachten. De mock-ups zagen er een beetje dodgy uit, evenals veel van de informatie rond de afname leek niet goed. Ik bedoel, waarom zou La Flame een algemeen van vijf AM1’s verminderen?! Dat heeft hij nog nooit eerder gedaan! Welnu, het lijkt erop dat hij ons ongelijk zal bewijzen, omdat we onze beste blik nog naar het “barokke bruin” en de “tarwe” wekken.

Geschilderd in een aardse combinatie en respectievelijk levendige tonen, deze twee paren zien eruit alsof ze van tegenovergestelde zijden van het kleurspectrum zijn. Het “barokke bruin” staat in contrast met felrode accenten, terwijl de “tarwe” maakt met sterke cyaankinten. Deze zijn allemaal geschilderd op een ballistisch gaas, premium leer, evenals boterachtig suède gebouw dat er waanzinnig luxueus uitziet.

Int’l verzending

Bekijk meer

Int’l verzending

Bekijk meer

Int’l verzending

Bekijk meer

Int’l verzending

Bekijk meer

Natuurlijk kun je niet over deze samenwerking praten zonder de omgekeerde swoosh te bespreken langs het zijpaneel dat teruggaat naar 2019’s Travis Scott X Air Jordan 1 High “Dark Mocha”. Er zijn ook veel op Kid Scout geïnspireerde details, waaronder linten met een patroon en vlaggen. Een nieuw nieuw “CJ” -embleem kan op de tong worden ontdekt, evenals net onder de schoen is een “Cactus Corporation” -logo dat we nog nooit eerder hebben gezien.

Zoals we eerder hebben gezegd, is het meest twijfelachtige deel van deze schoen de geblokkeerde Nike Air Bubble. Het zichtbare systeem is, zonder twijfel, een van de AM1’s veel beroemde functies, dus voor de Amerikaanse rapper om het gewoon te elimineren, maakt het volledig een verklaring en een half.

Samenvallen met de “Cave Stone”, “Gray Haze”, evenals “Saturn Gold”, zal de Travis Scott X Nike Air Max 1 later dit jaar tot slot landen. Laten we begrijpen welke kleur u het meest voelt, en zorg ervoor dat u het vergrendeld houdt aan de enige verkoper voor uw beste mogelijkheid om te gaan! In Associated News plaagde Hiroshi Fujiwara onlangs nog een Travis Scott X Fragment Style X Air Jordan 1 Low!

Int’l verzending

Bekijk meer

Int’l verzending

Bekijk meer

Int’l verzending

Bekijk meer

Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post