Solebox evenals Atmos ontketenen een volledige camo Asics gel-lyte III

dit jaar is tien jaar, aangezien Solebox aller het eerst samenwerkte met ASIC Werkte samen met de Japanse Atmos voor een project met drie methoden. Bouw op de top van het iconische gel-lyte III-silhouet, brengt deze samenwerking hulde aan het verleden terwijl het DNA van beide handelaren samenvoegt om de sneaker een gloednieuwe look te geven.

Een opvallende sneeuwtijger -camo -patroonjurken het bovenwerk voor een esthetiek die zich opdoet en op exact hetzelfde moment uitsteekt. Evenals wanneer ze onder een UV -licht worden geplaatst, stralen paarse pops van kleur door, waardoor ze hulde brengen aan de Solbox X Asics ‘The Sun’ samen 2008.

Alsof dat niet genoeg was, zal de Solebox X Atmos X Asics Gel-Lyte III afnemen samen met een grootstedelijk Camo-trainingspak en een speciale 400% en 100% zijn@rBrick-set. Het hele pakket schoeisel, kleding en accessoires is ingesteld om op elke manier af te nemen op vijf solebox -winkels en op internet op solebox.com op 13 oktober. Laten we begrijpen of u in het commentaargedeelte hieronder gaat! In Associated News herenigen ASIC’s en 24 kilaten zich onlangs voor een luxe gel-lyte III.

Afbeeldingen door middel van solebox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post