Een te voet kijk naar de Adidas Yeezy 500 ‘Salt’

Eind april hebben we de ‘Salt’ -kleur van de Adidas Yeezy 500 getoond, en vandaag krijgen we onze allereerste kijk De extreem begeerde Yeezy sneaker.

Gemaakt van een combinatie van gaas, suede en leer, is deze schone crête zo uniek als het wordt. Op de foto’s lijkt het nogal vergelijkbaar te zijn met de ‘blush’, toch zijn er zeer, extreem subtiele verschillen die in het begin misschien niet merkbaar zijn.

Naar verluidt wordt naar verwachting de ‘zout’ naar verwachting meer beperkt in vergelijking met de Yeezy Boost 350 V2. Om dit toe te voegen, in tegenstelling tot de 700 Wave Runner, functioneert deze specifieke dikke Yeezy geen boost -demping en kiest in plaats daarvan voor Adiprene -technologie. Een vreemde keuze zeker, maar toch dope toch.

Als u van plan bent om de Adidas Yeezy 500 ‘Salt’ te combineren, is deze uitgerust om ergens in november af te nemen. Is dit de allerbeste kleur al? Laten we uw gedachten begrijpen in het commentaargedeelte hieronder, en zoals altijd, gesloten houden bij de enige leverancier voor de nieuwste en grootste in sneakers! In Associated News, kijk een gedetailleerde kijk op Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Static’!

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Adidas Heat coping combineert, zorg er dan voor dat je de nieuwste hier inspecteert!

Afbeeldingen via Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post