Saucony gaat extra hipster met de schaduw 6000 ‘avocado toast’

Een gezonde optie.

Saucony is altijd producenten van uitstekend schoeisel geweest en gebruikten een paar van de meest ongewone motivatie om hun kleurenpaletten te produceren. Of het met het einde werkte. Om de hamburger of hun gerespecteerde ijsvormige collectie te produceren, hebben de Pennsylvaniaanse inboorlingen altijd de voedselmarkt binnengebracht.

Nu zijn ze gezondheid en wellness mindful met de naderende introductie van de Saucony Shadow 6000 ‘avocado toast’. Komt deze eigenzinnige sneaker met een poppy -kleurencombinatie en gestructureerde materialen, is ongebruikelijk om het minst te vermelden.

De spatboel is versierd in een boterachtige nubuck en suède combinatie om de kruimelige toast en een gladde korst weer te geven. Opgaan, een 2-toned milieuvriendelijk bovenwerk, opnieuw in leer en nubuck, is er om de guacamole te vertegenwoordigen.

Saucony heeft speels als altijd hun hielteller -logo aangepast om ‘saucamole’ te vermelden, we kunnen deze schoen niet beschuldigen. Afgerond met rode spikkels om de chili -vlokken te vertegenwoordigen, evenals de Amerikaanse schoeiselreuzen hebben een sneaker gemaakt om tevreden te zijn.

Lancering bij Choose Merchants vanaf 26 februari, kunnen we niet wachten om de Instagram -opnamen te zien die mensen hiermee zullen krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post