De gebroken witte X Air Jordan 2 Low is vertraagd

De off-White X Air Jordan 2 Low is, zonder twijfel, een van Virgil Abloh’s veel controversiële samenwerkingen tot nu toe. Het opnemen van twee van de OG-kleuren van de AJ2, maar in een formaat met een lage top, heeft hij dat kenmerkende off-witte kruid toegevoegd dat beide schoenen een beetje anders maakt dan de rest. Oorspronkelijk ingesteld om deze week te laten vallen, zijn beide paren nu vertraagd – en hier is alles wat je moet weten!

Lancering in zowel “White” als “Black” Palettes, werd het silhouet gemaakt door de legendarische Bruce Kilgore in 1987 en werd oorspronkelijk in Italië gemaakt, wat resulteerde in een extra premium afwerking. Hoewel we niet helemaal zeker zijn of deze versie daar zal worden gemaakt, is er geen twijfel dat ze hebben geprobeerd het gevoel van luxe op beide kleuren te weerspiegelen, waardoor ze worden geïnfuseerd met verschillende lederen texturen en brogue-achtige perforaties voor een sartoriële esthetiek.

Afbeelding door middel van Yankeekicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van Yankeekicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Het veel interessante aan deze Air Jordan 2 Collab is de Nike Air -middenzool onder de voet die een gebarsten buitenkant heeft gekregen voor een vintage sfeer. We zijn niet helemaal zeker of we dit detail voelen, maar we moeten deze absoluut eerst zien voordat we conclusies trekken. De handtekening van MJ wordt over de zijzijde gekrabbeld, terwijl de mediale muur wordt opgeslagen voor de OW X Nike Technische Verbiage die we allemaal kennen en waar we van houden, waardoor het ontwerp wordt voltooid.

Aangekomen in een speciale editie-box, is de gebroken witte X Nike Air Jordan 2 Low op 12 november afgezet bij geselecteerde retailers. Laat ons weten welke kleur je het meest leuk vindt, en in gerelateerd nieuws, het Air Jordan 1-element Gore-Tex “Light Bone” sluit zich aan bij de line-up in de winter!

Afbeelding door middel van Yankeekicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van Yankeekicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post