Zou je de Yeezy Boost 700 VX coperen?

Eind vorig jaar stapte Kanye West uit in een paar mysterieuze dikke sneakers, de Yeezy Boost 700 VX genoemd. Het geesteskind van Yeezy Design Director Steven Smith en de legendarische schoenenontwerper Christian Tresser, deze sneakers zijn anders dan alles wat we eerder hebben gezien. Hoewel er nog geen officiële release -info is gegeven, roept het de vraag op, zou je de Yeezy Boost 700 VX combineren?!

Opduikend in zowel neongroen als ‘Triple Black’ Colourways, is de 700 VX gekleed in neopreen over zijn hele bovenwerk. Hieronder is een agressief gebeeldhouwde tussenzool aanwezig die doet denken aan de huidige 700, compleet met de kenmerkende ovalen rond de hiel. Deze eenheid herbergt een volledige bed van boost voor verbazingwekkend comfort met elke stap.

Het eerste wat je aan dit silhouet zult opmerken, is natuurlijk de enorme “700”; Dat siert de laterale en mediale zijpanelen. Normaal is Kanye vrij conservatief als het gaat om branding, dus dit is een substantieel afwijking van zijn gebruikelijke esthetiek. Het dichtst in de buurt waar we het kunnen vergelijken is de “SPLY-350”; Tekst die eerder sierde Yeezy Boost 350 V2 Colourways.

Om het ontwerp af te ronden, past de 700 VX met dikke touwveters en een subtiel treklip rond de hiel voor extra gemak. Er is ook een stel 3m details in het bovenwerk gegooid, dus je zult zelfs onder lage lichtomstandigheden worden gezien.

Op dit moment is er vrijwel niets anders bekend over de Yeezy Boost 700 VX. Een schoen die was geschonken aan de manager van de Amerikaanse rapper 6ix9ine van Kanye zelf, zorg ervoor dat je het opgesloten houdt bij de enige leverancier voor meer release -info terwijl het zich ontwikkelt! Laat het ons weten als je een paar zou combineren, en terwijl je hier bent, kijk eens naar de volledige Adidas Sneaker Range!

Afbeeldingen via Kanyewest & djrelentt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post