Bewijs dat Ball het leven is met dit $ 660 Prada Basketball

We zijn slechts twintig dagen in 2022, en het lijkt erop dat Prada zijn zinnen heeft gericht op het halen van de krantenkoppen. We hebben het Italiaanse label al gezien dat de uitgebreide Prada X Adidas -samenwerking naast het benoemen van Tom Holland als zijn nieuwste campagneplaatsen wordt genoemd, maar nu heeft het merk zijn zinnen gezet op de basketbalwereld met deze nieuwste accessoire -drop.

Dit basketbal arriveert in de kenmerkende zwarte toon van Prada met contrasterende witte naden. Bovendien bevindt het kenmerkende driehoekige logo van Prada zich op een van de buitenste zijden.

Op echte Prada -mode arriveert dit stuk met een trendy draaghouder, compleet met een zilveren gesp. De riem arriveert ook in een zwarte tint en vormt een ronde vorm om te garanderen dat de bal veilig is. Gemaakt van luxe Saffiano -leer, kunnen we garanderen dat dit stuk een uitzonderlijke kwaliteit heeft.

Gezien de maar liefst verkoopprijs van $ 660, zouden we zeer verbaasd zijn als potentiële kopers ervoor kiezen om dit basketbal te gebruiken zoals bedoeld. In plaats daarvan raden we dat veel kopers dit gaan gebruiken als een display of collector. Als u dit Prada -basketbal wilt verwerken, is het momenteel beschikbaar op de website van Tres Bien. In ander nieuws vieren Patta X Alpha Industries Amsterdam, Londen en Milan met deze nieuwste MA-1-jassen.

Afbeelding door Tres Bien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post